NEVŞEHİR / MERKEZ - Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenledik.

Şbt

Okul koridorlarımıza oyun takımları yerleştirdik.

Ara

"Şeb-i Yeldayı  müneccimle muvakkit ne bilir,
Müptela-yı gama sor kim geceler kaç saat..."

Sabit

Ara

Kariyer Günleri Etkinliğimizin Bu Haftaki Konusu Gastronomi ve Avukatlık Meslekleriydi.

Ara

"Siber Güvenlikte Millî Ruh" sloganıyla çıktığımız yolda, gelecekte ulusal siber güvenliğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu alanda yeterlilik kazanmasına önem veriyoruz. Toplumda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını artırmak için eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin bir parçası olarak düzenlenen yarışmaların bu konuda önemli bir etkiye sahip olduğunun da farkındayız. Bu yıl Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile üçüncüsünü düzenlediğimiz Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin siber farkındalık bilinçlerini arttırmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimiz grupları için belirlenen tarihlerde bu sayfadan başvuru formunu doldurarak; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi'ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz Ofisimiz tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sonuçları, Ofisimizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Kutlu Olsun.

Ara

"Bir Can'a Dokunmak" aslında tüm mesele bu.

Bir adam, okyanus sahilinde yürüyüş yaparken denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişinin sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve 'Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun?' diye sorar. Topladıklarını denize atmaya devam eden kişi ; 'Yaşamaları için' yanıtını verince adam şaşkınlıkla 'iyi ama binlerce deniz yıldızı var. Hepsini atmanıza imkân yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki?' der. Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi ; 'Bak ,onun için çok şey değişti' karşılığını verir.