NEVŞEHİR / MERKEZ - Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumzda  İHL Meslek  Derslerinin Kazanım Sınavı  Yapılmıştır.

Mrt

Her öğrencinin bir fidanı olsun...

Mrt

Avanos Anadolu  İmam Hatip Lisesi Eski Müdürü İbrahim Çiftçi hocamızı eğitim konusundaki deneyimlerini bizimle paylaşması için okulumuza davet ettik.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale zaferinin 107. yıl dönümü kutlandı. Şehitleri anma programı yapıldı."Kurtuluş savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile

15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitleri için hatim duası yapıldı.

Mrt

Verimli ders çalışma yöntemleri broşürleri hazırladık.

Mezun olan öğrencilerimizin başarılarını gösteren bir pano hazırladık.

Konferans salonumuza ve sınıflarımıza örnek şahsiyetlerin isimlerini verdik.

Kas

Genç Bilginler Bilim Etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli  faaliyetler düzenlenmektedir.

Kas

Okulumuzda destekleme yetiştirme kurslarına devam eden öğrencilerimizin  çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla deneme sınavları yapılmaktadır.

Ekm

Haftanın ayet ve hadislerini okulumuz panolarında ve LCD ekranında sergileyerek öğrencilerimizle paylaştık.

Ekm

Ock

Öğretmenlerimize,Teknoloji Okuryazarlığı,Dijital Beceriler,Web Araçları,Dijital Platformlar ve e- içeriklerin etkin kullanımı konusunda seminer verdik.

Haz

Kardeş Okul Projemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Eğitimde Tek Yürek Programı ile hayata geçecektir.

Haz

Şubat-Mart aylarına ait KTS faaliyetlerimize aşağıdaki linklerimizden ulaşabilirsiniz.